Monday, June 14, 2010

From heart

Aku tak kesah takde kawan. Janji aku ada kau. Aku happy dengan kau. Tu dah cukup bagi aku. Kau tak bagi aku kawan dengan budak budak yang tak betul. Aku tak kawan pun. Tapi kau? Disebabkan kawan kawan kau, kau jadi macam ni. Berubah sangaaaaat dohh! Takpe yang penting aku ada Kak Ayda and Syeera yang ada untuk setia dengan aku. Kak Ayda kakak aku and Syeera bestfriend. Yeeaahh im forever with them :) Whoooo! Even aku cakap macam ni takpe aku still tunggu kau walau macam mana pun.

2 comments:

  1. eh2....aq pon2......jgn lupe aq...aq ade2..hehehe.....

    ReplyDelete
  2. Hahaha yea yea okaay, Thanks Nana iloveyouu

    ReplyDelete