Sunday, April 18, 2010

Kenapa?

Kenapa semua benda ni terjadi. Mungkin salah aku. Kenapa semua orang berubah? Mungkin ni semua ujian dari ALLAH? Tapi kenapa aku tak kuat untuk hadapi semua dugaan ni? Kenapa aku lemah? Kenapa aku cepat terasa? Kenapa aku cepat menangis? Kenapa orang yang aku sayang dulu, yang promise dengan aku nak stay forever berubah? Padahal aku ada dia seorang je yang ada untuk setia dengan aku. Ya ALLAH Ya Tuhan ku, kuatkan lah semangatku Ya ALLAH. Hanya kau je yang aku ada Ya ALLAH. Hanya kau saja lah yang tahu macam mana perasaan aku sekarang. Sometimes im tired acting that im okay. Aku cuma nak kebahagiaan aku dulu :(

2 comments:

  1. Q !!!!!!!!!!!!!!!!!!! im soorryyy if i hurt youu :( ! u sabar tauu !

    peace !
    xoxo
    W

    ReplyDelete